Ανακαλύψτε ένα υπέροχο καταπράσινο περιβάλλον δίπλα στη φύση, μόλις δέκα λεπτά από την πόλη της Κορίνθου.

@katai_events

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Facebook
Instagram
  •  Events   •  ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

1. Αυτό που σας ταιριάζει

Κανείς δεν γνωρίζει το ύφος του γάμου που σας ταιριάζει καλύτερα από … εσάς! Η απόφαση για το χώρο της γαμήλιας εκδήλωσης αντικατοπτρίζει την αισθητική σας και παράλληλα είναι βασικό στοιχείο της εμπειρίας που θέλετε να βιώσετε. 

 

2. Η ημερομηνία του γάμου σας

Εάν ονειρεύεστε να παντρευτείτε μία συγκεκριμένη ημερομηνία, θα πρέπει να επιλέξετε έναν χώρο που είναι διαθέσιμος εκείνη την ημέρα.  Θυμηθείτε ότι ορισμένοι χώροι είναι απίστευτα δημοφιλείς τους καλοκαιρινούς μήνες και μπορούν να κλείσουν πολύ καιρό νωρίτερα. 

 

3. Αριθμός καλεσμένων

Ο αριθμός των καλεσμένων είναι μία παράμετρος που θα καθορίσει πολλές από τις επιλογές σας!  Ένας γάμος με 50 καλεσμένους έχει τελείως διαφορετικές ανάγκες από έναν γάμο 500 καλεσμένων. Οι έμπειροι συνεργάτες μας στο KATAI events θα σας κατευθύνουν βήμα βήμα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

 

4. Προϋπολογισμός

Όπως όλες οι εκδηλώσεις, έτσι και η γαμήλια δεξίωση έχει ένα κόστος που είναι σημαντικό να έχετε προβλέψει. 

 

5. Τοποθεσία

Είστε διατεθειμένοι να ταξιδέψετε χιλιόμετρα μακριά ή επιθυμείτε μία επιλογή όπου η μετάβαση θα είναι γρήγορη και ξεκούραστη; Σκεφθείτε τι είστε διατεθειμένοι να παρέχετε για τους καλεσμένους σας σε περίπτωση μεγάλης μετακίνησης καθώς και επίσης αν εχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ένα μεγάλο ταξίδι για τη γαμήλια δεξίωσή σας.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε εγκαταστάσεις που διαθέτουν ανοιχτους και κλειστούς χώρους δεξιώσεων όπως το KATAI events.