Ανακαλύψτε ένα υπέροχο καταπράσινο περιβάλλον δίπλα στη φύση, μόλις δέκα λεπτά από την πόλη της Κορίνθου.

@katai_events

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Facebook
Instagram
  •  Events   •  ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΣΦΑΛΗ ΓΑΜΟ ΣΗΜΕΡΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΣΦΑΛΗ ΓΑΜΟ ΣΗΜΕΡΑ

Συμβουλές για να γιορτάσετε με ασφάλεια

Εάν σχεδιάζετε να παντρευτείτε την αγαπημένη σας αυτή τη σεζόν, υπάρχουν ορισμένες χρήσιμες συμβουλές για να απολαύσετε την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας δείχνοντας πρόβλεψη για την υγεία και την ασφάλεια, τόσο τη δική σας όσο και των καλεσμένων σας.

 

Αξιοποιήστε ψηφιακούς τρόπους επικοινωνίας με τους καλεσμένους σας.

Με τις εξελισσόμενες αλλαγές σχετικά με τον COVID-19, θα ήταν πραγματικά απογοητευτικό να εκτυπώσετε τις προσκλήσεις σας με οδηγίες σχετικά με τις μάσκες, μόνο για να αλλάξετε τις οδηγίες αργότερα. Για το λόγο αυτό, μπορεί να είναι σοφό να δημιουργήσετε μία μίνι ιστοσελίδα, να αποστείλετε email ή ακόμη και μαζικά SMS για να ενημερώσετε τους καλεσμένους σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης που θα τηρηθούν ή για τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα. 

 

Αξιολογήστε τις δυνατότητες του χώρου να φιλοξενήσει τον αριθμό των καλεσμένων σας 

Εάν τα πράγματα είναι δύσκολα όταν οι καλεσμένοι σας δεν μπορούν να τηρήσουν με ασφάλεια τις οδηγίες κοινωνικής απόστασης, επεκτείνετε τραπέζια και καρέκλες. 

 

Επιλέξετε ατομικά ορεκτικά ή γλυκά 

Είναι σημαντικό να περιορίσετε την επαφή ανάμεσα στους καλεσμένους σας, έχοντας ατομικά γλυκά ή ορεκτικά τα οποία είναι εύκολο να προμηθευτεί κάποιος με ασφάλεια.

 

 

Χρόνος άφιξης στη γαμήλια δεξίωση και εξυπηρέτηση

Για να αποφύγετε τη συνάθροιση των καλεσμένων σας στην είσοδο της εκδήλωσής σας, αφήστε ανοιχτό τον χρόνο άφιξης για τη δεξίωσή σας. Ετσι, φυσικά, οι καλεσμένοι σας θα έρθουν σε κύμματα και όχι ταυτόχρονα.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι οι υπεύθυνοι catering θα κατευθύνουν σταδιακά στο μπουφέ τους καλεσμένους ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός.

 

Αξιοποιήστε τους σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας και προβλέψτε συνθήκες ασφάλειας για τους καλεσμένους σας με ατομικά γλυκά και ορεκτικά.